tig breaking 1 B kopie

Locatie

Amsterdam Breaking Championships, presented by Odido & Samsung, vindt plaats in de Centrale Markthal in Amsterdam. De Centrale Markthal, ook wel bekend als de “Markthal”, is een opvallend architectonisch gebouw en een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bewoners. De Centrale Markthal is een thuis voor iedereen die het lef heeft om anders te zien. Iedereen die waarde hecht aan verhalen uit het verleden en bij wil dragen aan verhalen voor de toekomst. De Centrale Markthal biedt ruimte om te creëren, ondernemen, en innoveren op je eigen manier, dit houdt de 16.000 vierkante meter elke dag relevant.

Toegang tot de Centrale Markthal is alleen mogelijk via de hoofdpoort van het Food Center aan de Jan van Galenstraat 4.

Het adres is Food Centre Amsterdam, 1051 KL Amsterdam.

Openbaar vervoer

Neem vanaf het Centraal Station Amsterdam bus 18 (elke 9 minuten) en stap uit na 9 haltes bij de halte Markthallen.

Fiets

Vanaf Amsterdam Centraal fiets je tot aan de Rozengracht over de Singel of over een van de grachten. Neem de Leliegracht richting de Jordaan en rij via de Bloemgracht richting Amsterdam West. Blijf alsmaar rechtdoor rijden totdat je rechts de bewaakte ingang van de Centrale Markthal ziet.

Auto

Het is niet mogelijk om bij de Centrale Markthal te parkeren. Parkeren kan bijvoorbeeld bij Q-park Europarking of ParkBee Donker Cirtiusstraat. Vanaf hier kun je gemakkelijk met de metro of tram naar de Centrale Markthal.

Parkeren is op eigen gelegenheid. Wij raden aan met het Openbaar Vervoer te komen.