NK_BREAKDANCE_2021_BY_MAURICEVANDERMEIJS-79

Over Amsterdam Breaking Championships

Amsterdam Breaking Championships, presented by Odido & Samsung, een gloednieuw evenement in samenwerking met de Gemeente Amsterdam, New Dance, Dutch B-Boy, TIG Sports & de Nederlandse Algemene Danssport Bond.
Een evenement op hoog niveau met de ambitie om een breed publiek te betrekken bij Breaking en om de Breaking community de kans te geven hun skills te laten zien en mensen te inspireren.

Deze eerste editie is een eendaags evenement, maar in de komende jaren moet het evenement uitgroeien tot een meerdaags evenement met een internationaal karakter.

Amsterdam Breaking Championships zal plaatsvinden op zaterdag 9 december 2023 in de Centrale Markthal in Amsterdam. De winnaar van de Internationale Crew Battles schrijven de eerste titel van de Amsterdam Breaking Championships op hun naam. Daarnaast vinden de NADB NK Breakdance 1 op 1 plaats.

In totaal is er €16.000 prijzengeld te winnen.

Bij deelname aan het NK Breakdance dien je lid te zijn van de NADB. Indien je nog geen lid bent kun je je eenvoudig aanmelden via www.NADB.nl/lid-worden. Dit lidmaatschap gaat per kalenderjaar, geldt tot je weer opzegt en kost aan contributie slechts €10,-/jaar.